Açık Mutfak Kayıt Arşivi
Podcast kanalları ve üyeliği hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.
Takuhi Tovmasyan'la, Ermeni toplumunun gelenekleri, ritüelleri ile iç içe geçmiş lezzetleri; geçmiş ve bugünün Noel ve yılbaşı sofralarını konuşuyoruz.

Ermeni toplumunun yemek gelenekleri
Sapor İstanbul’un kurucusu, İstanbulFood blogunun yaratıcısı Tuba Şatana ile Eski Usul Yemek Sempozyumu'nu konuştuk.

Tuba Şatana ile söyleşi
İrem Aksu'nun konuğu, eski Açık Radyo programcısı ve araştırmacı-yazar Ayfer Yavi.

"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"
Yeni yayın döneminin ilk Açık Mutfak programında son yıllarda yemek incelemelerine artan ilgiyi, popüler kültürün gıda ile ilişkisini ve pandemiyle yeniden şekillenen üretim-tüketim rutinlerimizi Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Yenal ile konuştuk.

Açık Mutfak: 5 Kasım 2020

Açık Mutfak: 22 Ekim 2020

Açık Mutfak: 8 Ekim 2020

Açık Mutfak: 24 Eylül 2020

Açık Mutfak: 10 Eylül 2020

Açık Mutfak: 27 Ağustos 2020

Açık Mutfak: 13 Ağustos 2020