Açık Mutfak Kayıt Arşivi

-
Aa
+
a
a
a
Programın kayıtlarını buradan dinleyebileceğiniz gibi, podcast kanalına üye olarak farklı podcast uygulamaları aracılığıyla mobil cihazlarınızdan da dinleyebilir, yeni bölümler yayınlandıkça haberdar olabilirsiniz: iTunes / RSS

Podcast kanalları ve üyeliği hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.
Pandemi gıdaya erişimi nasıl etkiledi?

Küçük üreticinin ürünlerine adil bir teslimat ağıyla ulaşmak mümkün mü? Açık Mutfak'ta Derin Yoksulluk Ağı'ndan Şeyma Duman ve Kadın Üreticiden ekibinden Kübra Sultan Yüzüncüyıl konuğumuz. 

Pandemi gıdaya erişimi nasıl etkiledi?
 

Pandemi gıdaya erişimi nasıl etkiledi?

09 Nisan 2021
Aylin Öney Tan ile söyleşi

İrem Aksu  mimar, restorasyon uzmanı ve yazar Aylin Öney Tan'ı konuk ediyor. 

Aylin Öney Tan ile söyleşi
 

Aylin Öney Tan ile söyleşi

26 Mart 2021
Buğdayın yakın tarihi

İrem Aksu, Tangör Tan ve Can Koyuncu ile Anadolu'da buğdayın yakın tarihini konuşuyor.

Buğdayın yakın tarihi
 

Buğdayın yakın tarihi

12 Mart 2021
İnsanlığın buğdaylı tarihi

Tangör Tan ve Can Koyuncu ile insanlığın buğdaylı tarihini konuştuk.

İnsanlığın buğdaylı tarihi
 

İnsanlığın buğdaylı tarihi

26 Şubat 2021
Tarladan çatala gıda güvenliği

İrem Aksu gıda mühendisi, akademisyen ve yazar Bülent Ilgaz Şık'la konuşuyor.

Tarladan çatala gıda güvenliği
 

Tarladan çatala gıda güvenliği

29 Ocak 2021
Ermeni toplumunun yemek gelenekleri

Takuhi Tovmasyan'la, Ermeni toplumunun gelenekleri, ritüelleri ile iç içe geçmiş lezzetleri; geçmiş ve bugünün Noel ve yılbaşı sofralarını konuşuyoruz.

Ermeni toplumunun yemek gelenekleri
 

Ermeni toplumunun yemek gelenekleri

18 Aralık 2020
Tuba Şatana ile söyleşi

Sapor İstanbul’un kurucusu, İstanbulFood blogunun yaratıcısı Tuba Şatana ile Eski Usul Yemek Sempozyumu'nu konuştuk.

Tuba Şatana ile söyleşi
 

Tuba Şatana ile söyleşi

04 Aralık 2020
"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"

İrem Aksu'nun konuğu, eski Açık Radyo programcısı ve araştırmacı-yazar Ayfer Yavi.
 

"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"
 

"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"

20 Kasım 2020
Açık Mutfak: 5 Kasım 2020

Yeni yayın döneminin ilk Açık Mutfak programında son yıllarda yemek incelemelerine artan ilgiyi, popüler kültürün gıda ile ilişkisini ve pandemiyle yeniden şekillenen üretim-tüketim rutinlerimizi Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Yenal ile konuştuk.

Açık Mutfak: 5 Kasım 2020
 

Açık Mutfak: 5 Kasım 2020

06 Kasım 2020
Açık Mutfak: 22 Ekim 2020
Açık Mutfak: 22 Ekim 2020
 

Açık Mutfak: 22 Ekim 2020

23 Ekim 2020