Açık Mutfak Kayıt Arşivi

-
Aa
+
a
a
a
Programın kayıtlarını buradan dinleyebileceğiniz gibi, podcast kanalına üye olarak farklı podcast uygulamaları aracılığıyla mobil cihazlarınızdan da dinleyebilir, yeni bölümler yayınlandıkça haberdar olabilirsiniz: iTunes / RSS

Podcast kanalları ve üyeliği hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.
Ermeni toplumunun yemek gelenekleri

Takuhi Tovmasyan'la, Ermeni toplumunun gelenekleri, ritüelleri ile iç içe geçmiş lezzetleri; geçmiş ve bugünün Noel ve yılbaşı sofralarını konuşuyoruz.

Ermeni toplumunun yemek gelenekleri
 

Ermeni toplumunun yemek gelenekleri

Tuba Şatana ile söyleşi

Sapor İstanbul’un kurucusu, İstanbulFood blogunun yaratıcısı Tuba Şatana ile Eski Usul Yemek Sempozyumu'nu konuştuk.

Tuba Şatana ile söyleşi
 

Tuba Şatana ile söyleşi

"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"

İrem Aksu'nun konuğu, eski Açık Radyo programcısı ve araştırmacı-yazar Ayfer Yavi.
 

"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"
 

"Anadolu’nun Tadı Tuzu Kardeş Mutfaklar"

Açık Mutfak: 5 Kasım 2020

Yeni yayın döneminin ilk Açık Mutfak programında son yıllarda yemek incelemelerine artan ilgiyi, popüler kültürün gıda ile ilişkisini ve pandemiyle yeniden şekillenen üretim-tüketim rutinlerimizi Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Yenal ile konuştuk.

Açık Mutfak: 5 Kasım 2020
 

Açık Mutfak: 5 Kasım 2020

Açık Mutfak: 22 Ekim 2020
Açık Mutfak: 22 Ekim 2020
 

Açık Mutfak: 22 Ekim 2020

Açık Mutfak: 8 Ekim 2020
Açık Mutfak: 8 Ekim 2020
 

Açık Mutfak: 8 Ekim 2020

Açık Mutfak: 24 Eylül 2020
Açık Mutfak: 24 Eylül 2020
 

Açık Mutfak: 24 Eylül 2020

Açık Mutfak: 10 Eylül 2020
Açık Mutfak: 10 Eylül 2020
 

Açık Mutfak: 10 Eylül 2020

Açık Mutfak: 27 Ağustos 2020
Açık Mutfak: 27 Ağustos 2020
 

Açık Mutfak: 27 Ağustos 2020

Açık Mutfak: 13 Ağustos 2020
Açık Mutfak: 13 Ağustos 2020
 

Açık Mutfak: 13 Ağustos 2020