9. Radyo Şenliği Başlıyor

-
Aa
+
a
a
a

Dinleyici Destek Projesi özel yayınlarımızın dokuzuncusunu “idrak ediyoruz” bu sene. Haliyle biraz heyecanlıyız. 24 Mart Cumartesi sabahı başlıyoruz işe ve 9 gün 99 saat devam etmesini planladığımız bu özel yayın 1 Nisan akşamı bitiyor.

Açık Radyo’dan desteğini nice yıldır eksik etmeyen Katılımcı Dinleyicilerimiz ve bunca zamandır yeteneklerini bizimle paylaşmaktan geri durmayan müzisyen, yazar, çizer, oyuncu, yönetmen, dansçı ve bilumum kültür-sanat işlerine girişmiş dostlarımızdan birçoğu da bizimle birlikte olacaklar. Kendileriyle aynı değerleri paylaşan sizlere iletecekleri müzikler ve sözlerle “ortak alan”ımıza bu şekilde katkıda bulunmaya çalışacaklar.

 

Böylelikle, ekonomik hayatı, yeryüzünü, demokrasiyi, meydanlarımızı, parklarımızı, topluluklarımızı, mahallelerimizi ve hepimize ait olan, paylaşmakta olduğumuz bütün öteki ortak değerleri korumak için, yayın yapacağız – gene... “Sessiz(leştirilmiş) çoğunluğun” sesi olmak için.

 

Özel yayında, Açık Radyo’nun neredeyse 1 yıla yayılan o tuhaf taşınma macerası ve belki ondan da tuhaf olarak, artık düpedüz 4 nesli birbirine bağlayan insanî hikâyesi de bir şekilde yer alsın istedik; bakalım bunu yansıtmayı ne ölçüde başaracağız. 

 

Hep söylediğimiz gibi, sizlerin katılımı ve gönüllü desteği olmadan Açık Radyo ayakta kalamaz ve gelişimini sürdüremez. Hele dünyanın şu iyice çalkantılı döneminde, mümkün olan en yüksek sayıda insana erişimimiz, her zamankinden bile daha önemli görünüyor.

 

Gene hep söylediğimiz gibi, “zamanların bu en iyisi”nde, “zamanların bu en kötüsü”nde, elden geldiğince vicdanlı ve dürüst bir yayını sizin sesiniz ve müziğinizle sizlere ve yeryüzüne ulaştırmaya devam edeceğimiz umudundayız. 24 Mart sabahı buluşmak üzere…

 

Sevgiler, saygılar, selamlar

 

Açık Radyo

 

19 Mart 2012

 

Açık Radyo Dinleyici Destek Projesi Özel Yayını'nı http://acikdestek.tumblr.com/ adresinden an be an takip edebilirsiniz.

 

Bizi Tweeter'dan takip etmek için:

twitter.com/acikradyo

@acikradyo

#açıkdestek

 

Bizi Facebook'tan takip etmek için: http://www.facebook.com/acikradyo