Kulaktan Dolma Tarifler

(Yemek tarifleri)

Şemsa Denizsel
33. Yayın Dönemi: 25 Nisan 2011 - 23 Ekim 2011
22 Ocak 2010
Şemsa Denizsel'in Açık Dergi'deki "Kulaktan Dolma Tarifler" köşesinden haftanın tarifi: Lor tatlısı.
12 Ocak 2010
Şemsa Denizsel'in Açık Dergi'deki "Kulaktan Dolma Tarifler" köşesinden haftanın tarifi: Körili Karnabahar Salatası.
10 Şubat 2006
Bu aşure konusu garip. Hiç kimse birbirinin aşuresini beğenmiyor. Herkes diğerinin tarifine dudak büküyor. Herkesin ama herkesin aşure hakkında fikri var. Yapan da yapmayıp sadece yiyen de yorum yapıyor. İşte bu da benim yorumum. Yiyip beğenmemek ve de yorum yapmak serbest.
29 Aralık 2005
Şef Şemsa Denizsel, hindi pişirmenin inceliklerini anlatıyor. Eğer bu yılbaşında hindi pişirmeye niyetlendiyseniz mutlaka okuyun.
21 Aralık 2005
Havalar iyice soğudu. İçimizi ısıtmak için bir çorba tarifi: Taneli Pırasalı Patates Çorbası. Sıcak Sıcak için, ısının. Afiyet Olsun!
15 Aralık 2005
Şemsa Denizsel, bu haftadan itibaren her Salı akşamı, Açık Dergi programının içinde, "Kulaktan Dolma Tarifler" adlı köşesinde bizlere birbirinden leziz tarifler vermeye başlıyor. Açılışı "tatlı yiyelim tatlı konuşalım" diyerek, bir tatlı tarifiyle yaptı. Hepimize afiyet olsun!!